Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies. Można zablokować ich używanie poprzez zmiany w ustawieniach przeglądarki. Szczegółowe informacje można znaleźć w polityce prywatności naszej firmy. Dalsze korzystanie ze strony oznacza wyrażenie zgody wykorzystywanie plików cookies.

 
 

Szkolenia

11.10.2017 - 12.10.2017, Pszczyna

Podstawy rysunku technicznego i metrologii warsztatowej NOWOŚĆ

Inf. ogólne

Szkolenie skierowane jest do pracowników produkcji, pracowników działu kontroli jakości i innych osób,
nieposiadających wiedzy inżynierskiej, które czytają rysunki techniczne.

Program

Zawartość:

 

Podczas kursu uczestnicy przyswajają wiedzę z:
■ Zasad rzutowania w rysunku technicznym.
■ Sposobu przełożenia brył przestrzennych na rysunek w rzucie prostokątnym.
■ Podstawowych zasad wymiarowania.
■ Oznaczania i interpretacji tolerancji wymiarowych.
■ Oznaczania i interpretacji tolerancji kształtu.
■ Oznaczania i interpretacji tolerancji położenia.
■ Oznaczania na rysunkach specjalnej obróbki powierzchniowej.
■ Sposobu zapisu wiadomości dodatkowych.
■ Podstawowych zasad dokonywania pomiarów długości.
■ Podstawowych zasad dokonywania pomiarów kąta.
■ Pochodzenia i znaczenia zakłóceń przy dokonywaniu pomiarów.
■ Typowych błędów popełnianych przy dokonywaniu pomiarów.

 

Literatura:

- ISO 1101
- ASME Y14.5M

Warunki

Koszt szkolenia

1.350 PLN + VAT*

 

Cena zawiera:

  • materiały szkoleniowe,
  • wydanie certyfikatu Team Prevent,
  • obiady,
  • przerwy kawowe,
  • komfortową salę wykładową z pełnym wyposażeniem multimedialnym.

 

Warunki płatności:

Wpłaty za udział w szkoleniu należy dokonać na konto:

ING Bank Śląski S.A. 88 1050 1344 1000 0090 3078 2032

z dopiskiem: data i tytuł szkolenia, imię i nazwisko uczestnika

Team Prevent Poland Sp. z o.o.; ul.Batorego 19, 43-200 Pszczyna

Prosimy o dokonanie wpłaty najpóźniej 7 dni przed terminem szkolenia.

Hotel

Dokładna lokalizacja zostanie podana przez Organizatora.

Szkolenie odbędzie się w komfortowej sali wykładowej.

W ramach opłaty zapewniamy każdemu uczestnikowi obiad oraz przerwy kawowe każdego dnia szkolenia.

Kontakt

W celu uzyskania szczegółowych informacji dotyczących naszej oferty szkoleniowej, zachęcamy do kontaktu.

 

Dział Szkoleń


 +48 32 73 38 219